Μια ολόκληρη ιστορία σε μια μόνο πίτα!

Η οικογενειακή επιχείρηση «Η Πίτα του Νώε» ακολουθεί μια παραδοσιακή Αρμένικη συνταγή, κληρονομιά των προσφύγων γονιών. Τον Απρίλιο του 2014 γεννήθηκε η Πίτα του Νώε σε 4 διαφορετικές γεύσεις, με τα πιο αγνά υλικά, ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και να στηρίξει με σεβασμό την υγιεινή διατροφή.

Η κουλτούρα της καινοτομίας και των πρωτοπόρων ιδεών είναι το πιο ισχυρό συστατικό της επιτυχίας!

Το προσδόκιμο για μας ήταν η υλοποίηση του στόχου μας στην δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος με χαμηλό κόστος, το οποίο θα μπορούσε να σταθεί στα ράφια των καταστημάτων και να καταπολεμήσει το φαινόμενο της υπερκοστολόγησης.

Η Πίτα του Νώε είναι ένα προϊόν που συνδυάζει με ισορροπία την γεύση και υγιεινή διατροφή!

Το μυστικό συστατικό της συνταγής της Πίτας του Νώε ,είναι τα αγνά της υλικά και η ιστορίας της συνταγής της, που κρατάει στο πέρασμα των αιώνων. Η Πίτα του Νώε Δεν έχει ζάχαρη, Δεν έχει λάδι και λιπαρά, Δεν έχει ξύδι, Δεν έχει αυγά, Δεν έχει ενισχυτικά γεύσεων (χημικές ουσίες),έχει μόνο συντηρητικά διατηρήσεις Ε282 προπιονικό ασβέστιο, Ε202 σορβικό κάλιο, και αυτό αναγκαστικά για συσκευασία!

4 ΣΕ 1 – Πίτα , Τορτίγια , Φύλλο Κρούστας, Κρέπα!

Η Πίτα του Νώε με την λεπτή και διακριτική της γεύση παρέχει την δυνατότητα για άπειρες συνταγές με θεμελιώδεις αρχές της επιτυχίας!